Στο περίπτερο ‘Ακαδημία’ του ΕΠΙΣΕΥ- ΕΜΠ της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), θα βρίσκεται φέτος το έργο APSIM, έτοιμο να σας μιλήσει για τις ερευνητικές του δράσεις αλλά και να σας παρουσιάσει την νέα του εφαρμογή!

Χρησιμοποιώντας την νέα εφαρμογή Circular του APSIM, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα προπύλαια του Αρχαιολογικού Χώρου της Δήλου όπως ήταν κατά την δημιουργία τους! Η περιήγηση θα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς ο χρήστης της εφαρμογής θα έχει πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τα προπύλαια, μαθαίνοντας περισσότερα για την ιστορία τους!

Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 200.000 επισκέπτες, στεγάζει περίπου 1500 εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέρει πλήθος σημαντικών παράλληλων εκδηλώσεων και αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα. Τα ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας έχουν δυναμική παρουσία στη διοργάνωση αυτή καθώς αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για γέφυρες μεταξύ της εγχώριας επιστημονικής παραγωγής, του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, των δημόσιων αρχών, της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Σας περιμένουμε!