Στις 14 Νοεμβρίου 2022, εταίροι του έργου APSIM επισκέφτηκαν το Επιγραφικό Μουσείο Αθηνών με στόχο να δουν από κοντά και να συζητήσουν σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης του μουσείου στην εφαρμογή περιήγησης που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αναστάσιος Κάτσικας και ο Νικόλαος Δεσύπρης, Project Managers του έργου από την ερευνητική ομάδα I-SENSE του ΕΠΙΣΕΥ, Ο Γιώργος Λούμος από την Comic και η Αλεξάνδρα Παπαχαρίση, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός απο την ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε.. ενώ εκ μέρους του Επιγραφικού, ο Διευθυντής του Μουσείου, Αναστάσιος Θέμος, η Ειρήνη Χωρέμη, η Ελένη Ζαββού και ο Μάνος Λαουτάρης, Αρχιτέκτονας.

Ο κ. Θέμος άνοιξε την συνάντηση ενημερώνοντας τους εταίρους για την σημασία του Επιγραφικού Μουσείου και τις εκθέσεις που φιλοξενεί ενώ στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο κύριο έκθεμα που θα φιλοξενηθεί στην εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας του APSIM, την Σκευοθήκη του Φίλωνα.

Η συνάντηση έκλεισε με μια ξενάγηση των εταίρων στους χώρους του Μουσείου, φέρνοντας τους πιο κοντά στην ιστορία των εκθεμάτων του.